Friday, December 31, 2010

::Selamat Tahun Baru 2011::



Selamat Tahun Baru ye kawan2.... sambut dimana malam ni? aku sambut kat mana2 je.. hehehe..
apakah azam tahun baru korang? hehe... semoga dapat mencapai menggapai semua azam2 korang tu ye.. mana rasa2 azam 2010 ada yang tak tercapai tu.. boleh la bawak ke tahun 2011 ni.. Untuk tahun 2011 ni.. aku ada beberapa azam. harap2 ianya tercapai..

1. Nak jadi Pekerja yang berguna, berpotensi, semua la.. yang bagus2... biar bos sayang aku... hahah.. tapi aku tak nak bodek bos... biar bos sayang aku sebab kemampuan dan hasil kerja aku..

2. Nak cari duit lebih.. ada beberapa plan skrg ni.. tp xboleh bgtau lg.. sebab terlalu awal.. hehehe..

3. Lebihkan ibadah.. benda2 yang xpatut tu kurangkan..

4. Kumpul duit.. nak pergi ke tempat yang semua orang teringin nak pegi.. InsyaAllah..

5. Nak beli kereta.. *tapi xperlu sgt pun.. hanya merancang!

6. Nak jadi seorang yang memberi.. bukan lagi yang menerima..

7. Jadi anak yang LEBIH baik...

8. Jadi abang terbaik..

9. Jadi kawan terbaik!

10. Nak beli ipad 2.. senang sikit nak tunjuk drawing kat client.. *tak perlu sgt pun.. kalau ada duit lebih la..

11. Nak kurus kan badan.. *matilah kena sansang! hahaha.. start 1 januari.. aku akan tinggalkan nasi semula.. bye nasi!

itu je la buat masa ni.. harap2. azam aku tu terlaksana.. amin..


1 comment:

solo molo said...

semoga tercapai semua impian...
Insyallah...