Tuesday, June 9, 2009

:: OFAdatangKKB

salam... huhu... ni adalah post ke 100 blog aku... keji kan? dah bertahun ada blog tp baru sekarang nak post yang keseratus.... orang lain yang baru je berjinak2 ngan blog ni pun dan menimbun post.. huhu.... xpe la... aku sebenarnya nak cerita pasal aktiviti aku ari ahad lepas (7/6/2008)... pagi ahad tu aku bergegas ke kenduri kawin abg acong.... pergi bersama ina,loqman dan ina.... huhu... kami membantu acong... bantu ker? aku xsangat... hehehehe... yang gigih membantu adalah mereka2 yang lain... aku membantu jugak... tp membantu melihat.. hahaha..
setelah pengantin sampai... selang beberapa minit, kami pun beransur dari majlis tersebut... dah salam2 nak ngan kakak acong.. kitorg pun balik.... then lepas tu kitorg rasa mcm nak lepak2 dulu.... nak cari cendol... singgah ke Kg. Darul Atiq... pekena cendol Pak man... sedap... Mawi ngan dr. fazley pun pernah berhenti makan kat sini....

tengah rancak kitorg makan cendol... tetiba ofa call ina... dia ckp nak datang KKb... time dia call tu dia ada kat Seri Kembangan... huhu... mcm lama lagi je... so lepas abis melantak cendol tu.. kitorg pun decide nak balik umah masing dulu... untuk menukar baju sementara tunggu ofa sampai... aku hantar dorang balik dulu dan aku tumpang baring kat umah loqman... aku malas nak balik umah, takut tertdo xde sapa nak kejutkan.... hehehehe...

dalam kol 5... Ofa bersama bfnya dah ampai... dorg pusing2 pekan kuala kubu bharu nih... xpe2... korg pusing2 dulu... aku pun bersiap2... padahal xsiap apa pun... aku ngan loqman terus kluar umah then gi amik ana.... so... lepas tu kitorg decide nak lepak kat restoren FAZLINA MAJU...then ofa muncul.... selang beberapa minit kemudian... ina plak sampai.... kitorg order makan... then... ina gi amik achong.... bestnya semua ada. tapi zaim je takde... takpe la... Fahmi pun ada gak... at least ramai sikit kawan2... leh gelak2... then kitorg decide nak ke empangan sungai selangor... dekat je... kat kkb gak.... kitorg gi situ untuk amik gambar... hurm... aku dah ngantuk ni... korg tgk la pic2 ni k...



















2 comments:

fadzakudia said...

ok lg lah bob ko punya blog..aku lg lah..setahun br update..hebatkan..:P

ofaghag said...

sukeeeeeeeeeeeeenye