Saturday, January 17, 2009

:: Keluarga Baru::

hai semua... aritu aku ada bgtau kat korang sume yg hamster aku baru melahirkan 6 ekor anak.... tp anak2 hamster aku sekarang tinggal 5 je... comel-comel semuanya.... sekarang dah boleh ambil gambar.... erm.... ada sape2 mempunyai cadangan untuk nama2 anak2 hamster aku ni??? kalo ada, korang just tulis kat ruangan commentye... ok la... ni dia pic anak2 hamster aku...



7 comments:

blamethedevil said...

dulu, aku ade 3 ekor kura..name adik2 aku tu..
Cikong,
Cilos and
Cibuit..

Skang sumer aku dah lepaskan sbab dah besar2 harap2 dorang idup lg..

nama..ko carik la yg mula die sumer satu alphabet yg same. contoh

1. Kitok
2. Kilak
3. kidang
4. Kibong
5. Kilus
6. Kira

tu idea aku jerla..
jage jgn bg mati...

XoXo,
BoBBa

Sankai said...

whoaah... rasa cam nak masukkan dalam microwave oven ajerk!

ehhehe.. larikkkkkkkkk..

AjiZz-SaN said...

klu aku bg nama yg de ciri2 wanita islam..cthnye

1)Siti Nurba'yah al-faruzza
2)Halimatun Saadiah
3)Sharifah Nur Aisyah Al-battuta
4)Benazzir Bhutto

xpon ko nama kn dgn nama lelaki islam..

1)Wan Mohd Helmee Wan Haron
2)Syed Hussain Alattas
3)Mohd.Khairil Muhaizam Idris Syah
4)Muzzamil/Amil/Amir/Mael/Muzambil/muzdalifah???ko pilih la bob

aNnoY[i]nG mZ eMMa said...

hurmm cadangan emma plak ye:
1. lulu
2. lala
3. lolo
4. dolca
5. .. tah la.. agi satuh blur.. ekekeke

sery said...

ala....cute nyerr~~ ok,turn sery plak...tetibe plak x de idea nk bg nama.....ermmmmmm.......jg elok2 taw.......xoxo!!

berry said...

hurm.
comel2 sumer nyer.
but no idea la utk nme dier.
haha

isyahism blog said...

bub yg tersisih tu kasik name BULAT tau!! klo xnak kasik name BULAS...bulat + malas = Bulas hahahah