Friday, October 10, 2008

:: Selamat Hari Raya ::

fuh.... fuh....
Dah bersawang blog aku ni...
huhu... lama gak aku xpost apa2 kat blog aku ni... huhu... maklumlah
tgh bz... apa2 pun... aku nak ucap selamat hari raya maaf zahir batin... kat korang sumer...
aku manusia biasa...
xlari dari membuat kesilapan....
kepada sapa2 yg ada sms aku msg raya or apa2 benda la berkaitan ngan ucapan selamat ari raya... aku minta maaf kalo ada yg aku xreply..
sorry....
kadang2 aku leka sampai lupa nak reply... hehehehe... kadang2 kredit plak xde..... apa2 pun thanks sbb korang masih ingat kat aku... chewahhh...
hehehe..... kepada sumer bdk2 bia 06... gudluck ok for our final presentation. assignment yang bertimbun tuh dah nak kena submit... aku tetap blur lagi.... huhu.... xde mood... tp walauapapun... tanggungjawab sbg student tu kena la dilaksanakan.... hehehehe.... assignment punya pasal... tahun ni aku mcm xraya sgt... umah member2 pun xsempat pegi... sedih... xpe la... insyaAllah kalo dikurniakan umur yang panjang oleh Allah S.W.T, tahun depan kita raya sama2 k...

ok la... aku nak terus siapkan assignment nih....
deadline dah dekat....
bye....

:: MEL ::

2 comments:

sery said...
This comment has been removed by the author.
....budak id.... said...

wiiiihoooo..... tu la... nk sgt jd student... dah pening pale nk wat assgmnt... kihkihkih... nway.., gud luck & selamat hari raya....!!

dr cnior 42nd... huhuhuhu