Wednesday, May 14, 2008

GAMBAR lagi

huhu.... time ni lepak kat kamal... huhu RAIHAN ngan ZUKI pun ada...

all da future designer.. hahahahaha

yang ni catcha edit... semat kan??

segaknya farqese




teringat plak suka duka aku time kat BA05 ni... huhu....
sebab masa ni jugak la aku dapat lihat mana yang
boleh aku anggap lawan.. dan mana yang boleh dianggap kawan...
tapi so far, aku rasa semua ok... cumer ada certain2 manusia
kat dalam studio ni yang aku xberapa nak berkenan ngan perangai
dorang.... ada la org2 tertentu
tp aku sayang sume gang2 aku yang selalu lepak kat kamal... makan sama2...
sapa yang slalu lepak2 ngan aku tu dorang tau la.... aku sayang korang....
of course korang sume ex-uitm perak...

hehehe... ni ada lagi gambar-gambar sepanjang aku di BA 05.... banyak jugak kenangan aku ngan rakan-rakan...

1 comment:

wAheedA said...

ayat tu, ada yg boleh jadi kawan dan ada yg boleh jadi lawan.. bukan dedua lawan tu.. ngehngehngeh..